deco

Welkom bij de Nieuwe Kerk!

Ben jij tussen de 4 en de 12 jaar? Dan is er iedere zondag voor jou, tijdens de kerkdienst van 9.30 tot 10.30 uur, een kinderdienst.

De dominee vertelt een verhaal over Mirjam en Micha en Jezus. Daarna gaan we naar onze eigen ruimte waar we over het verhaal praten. Natuurlijk gaan we er ook over knutselen of tekenen of we doen een spelletje.

Doe je mee? Tot zondag!

Veertigdagentijd project Zoek de stilte

In de Veertigdagentijd lezen we verhalen uit het Evangelie van Matteüs. Daarbij gaan we op zoek naar stilte; niet alleen in de verhalen, maar ook in ons eigen leven. In de kerk hangt een grote poster van een kerkraam. Elke week vullen we een stuk van het kerkraam met een afbeelding van het verhaal. Ook werken we aan een Palmpaasstok, waaraan we elke week iets nieuws hangen.

Klik op de foto voor het volledige fotoboek